meditációs párna

Meditációs párna

A meditációs párna webáruház áraiban a huzatok ára is benne van. Az árakban a szállítás díja nincs benne.

Arra kérnénk, ha S.O.S. vagy rövid határidős párnát szeretne, hívjon minket mindenképpen a rendelés leadása előtt!

Tel: 06 70 388 2943

Már FoxPost-tal is szállítunk bizonyos méretig, darabszámig, a pénztárnál van bővebben kifejtve.

TOP 10 – Legtöbbet rendelt meditációs párnák 2020 nyarától…

Előre utalás esetén a szállítási díj 1800-9500 Ft, a rendelt darabszám és szállítási terület függvényében. Ha postán maradó csomagot szeretne vagy kedvezőbb szállítási lehetőséget tud ajánlani nekünk, telefonáljon!

5 db tönköly meditációs párna 33 x 13 cm

A helyes testtartás a tönköly meditációs ülőpárna segítségével

A meditációs gyakorlatok közben igen fontos, a helyes testtartás.

A meditációs ülés két alapelve, hogy egyenes és nyugodt legyen. Igazán sikeresek akkor lehetünk, ha testtartásunk kényelmes, egyenes és valóban nyugodt, mert a test nyugalma elősegíti az elme nyugalmát. Különösen a meditáció első néhány percében, kifejezetten ügyelnünk kell ezekre az alapszabályokra, felülkerekedni ezen a kezdeti testi nyugtalanságon, bizonyos mértékben valóban hozzájárul, hogy megteremtsük a feltételeket és felülkerekedjünk a mentális nyugtalanságunkon.

https://www.green-echo.info/termek/mandalas-jogaparna-2/

A meditációs párna készítése igazán közel áll a szívünkhöz, hiszen számunkra is mindennapos elfoglaltság a nyugalom szigetére látogatni.

Mindannyian magunkban hordozzuk a boldogság, a béke és a szeretet forrását és minden egyes meditáció alkalmával megpróbálunk közelebb kerülni ezekhez a forrásokhoz.

Prémium mandalás meditációs párna

Helytelen testtartás következménye lehet, hogy könnyen álmosság és tompaság uralkodik el az elmén, amint álmosnak vagy tompának érezzük magunk, rögtön figyeljünk egyenes testtartásunkra.

Sokkal egyszerűbb és könnyebb tartani magunk az alapszabályokhoz, ha megfelelő támaszt kapunk a tönkölypelyvával töltött meditációs ülőpárnáktól. Azon felül, hogy optimális támaszt nyújt a csípőnek, nyugtató hatását is kifejti a meditációs gyakorlatok során. Így nem kell nekidőlnünk semminek, testünket könnyedén erőfeszítések nélkül tarthatjuk egyenesen, ezáltal könnyebben kelthetjük magunkban a magabiztosság érzését is. Ez egy újabb mentális tényező vagy mentális jellemző, amit elősegíthetünk azon keresztül, ahogyan ülünk.

Mandalás párna

1–9 termék, összesen 78 db