Pamut huzat – 25 x 7 cm-es jógapárnához

2 700 Ft

Leírás

Pamut huzat jógapárnához

A pamut huzat méretei:

átmérő 25 cm,

magasság: 7 cm.

A huzatok 140 g/m2 szakítószilárdságú festett, 100 %-os pamut vászonból készülnek.

Előre utalás esetén a szállítási díj 1900-6000 Ft, a rendelt darabszám függvényében, az utánvétes vásárlás költsége: további 500 Ft

A jóga webáruház termékeit jelenleg a fizetést/utánvétes rendelést követően 2-8 munkanapon belül dolgozzuk fel, igyekszünk mielőbb szállítani a párnákat. Nem mindig jelentkezünk azonnal, legkésőbb a feladáskor mindig küldünk e-mailt vagy telefonálunk.

A meditációs párna készítése igazán közel áll a szívünkhöz, hiszen számunkra is mindennapos elfoglaltság a nyugalom szigetére látogatni.

Mindannyian magunkban hordozzuk a boldogság, a béke és a szeretet forrását és minden egyes meditáció alkalmával megpróbálunk közelebb kerülni ezekhez a forrásokhoz.

A helyes testtartás a tönköly meditációs ülőpárna segítségével

A meditációs gyakorlatok közben igen fontos, a helyes testtartás.

A meditációs ülés két alapelve, hogy egyenes és nyugodt legyen. Igazán sikeresek akkor lehetünk, ha testtartásunk kényelmes, egyenes és valóban nyugodt, mert a test nyugalma elősegíti az elme nyugalmát. Különösen a meditáció első néhány percében, kifejezetten ügyelnünk kell ezekre az alapszabályokra, felülkerekedni ezen a kezdeti testi nyugtalanságon, bizonyos mértékben valóban hozzájárul, hogy megteremtsük a feltételeket és felülkerekedjünk a mentális nyugtalanságunkon.

Helytelen testtartás következménye lehet, hogy könnyen álmosság és tompaság uralkodik el az elmén, amint álmosnak vagy tompának érezzük magunk, rögtön figyeljünk egyenes testtartásunkra.

Sokkal egyszerűbb és könnyebb tartani magunk az alapszabályokhoz, ha megfelelő támaszt kapunk a tönkölypelyvával töltött meditációs ülőpárnáktól. Azon felül, hogy optimális támaszt nyújt a csípőnek, nyugtató hatását is kifejti a meditációs gyakorlatok során. Így nem kell nekidőlnünk semminek, testünket könnyedén erőfeszítések nélkül tarthatjuk egyenesen, ezáltal könnyebben kelthetjük magunkban a magabiztosság érzését is. Ez egy újabb mentális tényező vagy mentális jellemző, amit elősegíthetünk azon keresztül, ahogyan ülünk.

A tönkölypelyvával töltött párnán az egyenes ülés érzése nem lesz olyan, mintha karót nyeltünk volna, légzésünk szabad, testünk laza, feszült érzésektől mentes. Könnyen megtalálhatjuk az egyensúlyt az erőfeszítés és az ellazulás között, ami a jó testtartással jár együtt.

jóga hengerpárna

Dinkel Yogakissen

További információk

választható színek:

alma zöld, sötét zöld, barna, bézs, bordó, piros, ciklámen, citromsárga, narancssárga, lila, türkiz kék, király kék, szürke