Meditációs párna huzat – 33 x 13 cm, pamut

3 500 Ft

Leírás

Meditációs párna huzat – pamut vászonból

Meditációs párna huzat méretek:

átmérő: 33 cm

magasság: 13 cm

A huzatok 140 g/m2 szakítószilárdságú festett, egy színű 100 %-os pamut vászonból készülnek. Általában 13 színben rendelkezésre állnak a vásznak. Persze lehetnek árnyalatni különbségek, időnként, hiszen a festések nem mindig ugyanolyanok a textil gyárakban. Ám a színskálában található színek kiválasztása nem okozott még csalódást vásárlóink körében.

 

Ha egy színből kifejezetten a világosat vagy a sötétebbik változatát választaná a huzathoz, ezt a megjegyzésnél meg lehet adni, rendeléskor és az automata e-mail-re válaszolva is jelezheti konkrétabb, vagy legkedvencebb elképzelését. 🙂

A párna huzatokon alul van a cipzár, teljes hosszban. Ha a huzatot rá akarjuk rakni a párnára, illetve levenni, valamennyi pelyvát érdemes kivenni a párnából, kb 30 %-ot elegendő. Az összes pelyvát is ki lehet venni megszellőztetni, ilyenkor a legkönnyebb huzatot cserélni. 🙂

Szögletes hengerpárna – testtámasz

Általában a meditációs párnákról, a párna használatáról és a tönkölybúzáról:

A meditációs párna készítése igazán közel áll a szívünkhöz, hiszen számunkra is mindennapos elfoglaltság a nyugalom szigetére látogatni.

Mindannyian magunkban hordozzuk a boldogság, a béke és a szeretet forrását és minden egyes meditáció alkalmával megpróbálunk közelebb kerülni ezekhez a forrásokhoz.

A meditációs gyakorlatok közben igen fontos, a helyes testtartás.

A meditációs ülés két alapelve, hogy egyenes és nyugodt legyen. Igazán sikeresek akkor lehetünk, ha testtartásunk kényelmes, egyenes és valóban nyugodt, mert a test nyugalma elősegíti az elme nyugalmát. Különösen a meditáció első néhány percében, kifejezetten ügyelnünk kell ezekre az alapszabályokra, felülkerekedni ezen a kezdeti testi nyugtalanságon, bizonyos mértékben valóban hozzájárul, hogy megteremtsük a feltételeket és felülkerekedjünk a mentális nyugtalanságunkon.

Mandalás meditációs párna

Helytelen testtartás következménye lehet, hogy könnyen álmosság és tompaság uralkodik el az elmén, amint álmosnak vagy tompának érezzük magunk, rögtön figyeljünk egyenes testtartásunkra.

Sokkal egyszerűbb és könnyebb tartani magunk az alapszabályokhoz, ha megfelelő támaszt kapunk a tönkölypelyvával töltött meditációs ülőpárnáktól. Azon felül, hogy optimális támaszt nyújt a csípőnek, nyugtató hatását is kifejti a meditációs gyakorlatok során. Így nem kell nekidőlnünk semminek, testünket könnyedén erőfeszítések nélkül tarthatjuk egyenesen, ezáltal könnyebben kelthetjük magunkban a magabiztosság érzését is. Ez egy újabb mentális tényező vagy mentális jellemző, amit elősegíthetünk azon keresztül, ahogyan ülünk.

A tönkölypelyvával töltött párnán az egyenes ülés érzése nem lesz olyan, mintha karót nyeltünk volna, légzésünk szabad, testünk laza, feszült érzésektől mentes. Könnyen megtalálhatjuk az egyensúlyt az erőfeszítés és az ellazulás között, ami a jó testtartással jár együtt.

Ha testtartásunk nem kiegyensúlyozott, hosszútávon fájó ízületekhez, fájó háthoz vezethetnek. Érdemes és kifejezetten ajánlott, hogy mielőbb megtaláljuk a módját annak, hogyan tudjuk stabilnak, nyugodtnak és magabiztosnak érezni tartásunk, anélkül, hogy eközben testünket ne keverjük semmiféle bajba.

Meditációs párnáinkat előszeretettel vásárolják iskolák és óvodák is. Számukra kedvezményt biztosítunk, minimum 5 darabos rendelés esetén. A párnákat az utóbbi időkben – vásárlóink kérésére – polisztirol gyönggyel is szívesen megtöltjük – ilyenkor pár száz forinttal olcsóbbak a párnák.

meditációs párna akció

Meditation cushion delivery to Ireland, France, Spain, Italy, ….

További információk

választható színek:

alma zöld, sötét zöld, barna, bézs, bordó, piros, ciklámen, citromsárga, narancssárga, lila, türkiz kék, király kék, szürke