Párna árak

 

 Jóga párna árak 2024 márciustól:

A jóga párna árak nettó árak (nem vagyunk áfa körösök).

mandalás meditációs

 

A jóga párnáink belső huzata (amin szintén van cipzár) tönkölypelyva, pamut vagy I. osztályú polisztirol gyöngy töltettel van töltve.

A belső huzatok anyaga: 100 %-os pamut angin.

A külső huzatok anyaga általában 100 %-os, festett pamut, a vastagabb vagy a mandala mintás, terepmintás és munkaruha vászonból készült huzatoknál kevert szálas anyagokat is használhatunk.

 

25 x 7 cm-es, kerek tönköly jógapárna 5400 Ft

25 x 7 cm-es, kerek polisztirol jógapárna 4900 Ft

33 x 13 cm-es, kerek tönköly meditációs ülőpárna 7300 Ft

33 x 13 cm-es, kerek polisztirol meditációs párna 6600 Ft

20 x 70 cm-es, jóga hengerpárna polisztirol töltettel  8 700 Ft

33 x 13 cm-es mandalás meditációs párna 8300-9700 Ft

jóga párna

A meditációs párna készítése igazán közel áll a szívünkhöz, hiszen számunkra is mindennapos elfoglaltság a nyugalom szigetére látogatni.

Mindannyian magunkban hordozzuk a boldogság, a béke és a szeretet forrását és minden egyes meditáció alkalmával megpróbálunk közelebb kerülni ezekhez a forrásokhoz.

A helyes testtartás a tönköly meditációs ülőpárna segítségével

A meditációs gyakorlatok közben igen fontos, a helyes testtartás.

A meditációs ülés két alapelve, hogy egyenes és nyugodt legyen. Igazán sikeresek akkor lehetünk, ha testtartásunk kényelmes, egyenes és valóban nyugodt, mert a test nyugalma elősegíti az elme nyugalmát. Különösen a meditáció első néhány percében, kifejezetten ügyelnünk kell ezekre az alapszabályokra, felülkerekedni ezen a kezdeti testi nyugtalanságon, bizonyos mértékben valóban hozzájárul, hogy megteremtsük a feltételeket és felülkerekedjünk a mentális nyugtalanságunkon.

Helytelen testtartás következménye lehet, hogy könnyen álmosság és tompaság uralkodik el az elmén, amint álmosnak vagy tompának érezzük magunk, rögtön figyeljünk egyenes testtartásunkra.

Sokkal egyszerűbb és könnyebb tartani magunk az alapszabályokhoz, ha megfelelő támaszt kapunk a tönkölypelyvával töltött meditációs ülőpárnáktól. Azon felül, hogy optimális támaszt nyújt a csípőnek, nyugtató hatását is kifejti a meditációs gyakorlatok során. Így nem kell nekidőlnünk semminek, testünket könnyedén erőfeszítések nélkül tarthatjuk egyenesen, ezáltal könnyebben kelthetjük magunkban a magabiztosság érzését is. Ez egy újabb mentális tényező vagy mentális jellemző, amit elősegíthetünk azon keresztül, ahogyan ülünk.

A tönkölypelyvával töltött párnán az egyenes ülés érzése nem lesz olyan, mintha karót nyeltünk volna, légzésünk szabad, testünk laza, feszült érzésektől mentes. Könnyen megtalálhatjuk az egyensúlyt az erőfeszítés és az ellazulás között, ami a jó testtartással jár együtt.

Meditációs párnák a közösségi hálón