Vajszínű mandalás meditációs párna

10 200 Ft

Leírás

Vajszínű mandalás meditációs párna

A vajszínű mandalás meditációs párna egy különleges, tönkölypelyvával töltött ülőpárna, amely ideális választás jóga és meditációs gyakorlatokhoz. Átmérője 33 cm, magassága 13 cm, és súlya 1,5-2,2 kg között változik, a hántolás minőségétől függően. Külső huzata felül 140 g/m2 pamutból, rajta szitanyomással, oldala kord bársonyból készült

Ez a párna nemcsak kényelmes ülőhelyet biztosít, hanem segít fenntartani az egyenes testtartást, ami nélkülözhetetlen a meditáció és jóga során. A megfelelő testtartás elősegíti az elme nyugalmát, így a párna használatával könnyebben érhetjük el a belső békét és harmóniát. Az első néhány percben különösen fontos az egyenes és nyugodt testtartás, mivel ez segít leküzdeni a kezdeti testi nyugtalanságot, és megteremti a mentális nyugalom alapjait.

A meditációs párna használata egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi az egyenes testtartás megtartását, mivel optimális támaszt nyújt a csípőnek, és nyugtató hatással bír. Ennek köszönhetően nem kell nekidőlnünk semminek, testünket erőfeszítés nélkül tarthatjuk egyenesen, ami növeli a magabiztosság érzését is. A tönkölypelyva töltet nem teszi merevvé a testtartást, légzésünk szabad marad, testünk laza és mentes a feszültségtől. Az egyensúly megtalálása az erőfeszítés és ellazulás között könnyebb a párna használatával, így elkerülhetők a hosszú távú ízületi és hátfájdalmak.

A vajszínű mandalás meditációs párna nemcsak a jógázók és meditálók körében népszerű, hanem iskolák és óvodák is szívesen vásárolják, mivel a gyerekek is örömmel ülnek rajta. Az oktatási intézmények számára kedvezményt biztosítunk, ha legalább öt darabot rendelnek. Vásárlói igények alapján a párnákat polisztirol gyönggyel is megtöltjük, ami néhány száz forinttal csökkenti az árat.

A párna nemcsak funkcionális, hanem esztétikai szerepet is betölt, sokan dekorációs célokra is használják. Az ár tartalmazza a külső pamut huzatot is, melynek színe rendeléskor megadható. Számunkra különösen fontos a meditációs párna készítése, hiszen mindennapi életünk része a belső nyugalom és harmónia keresése. Minden egyes meditációval közelebb kerülhetünk a boldogság, béke és szeretet forrásához, amelyeket mindannyian magunkban hordozunk.

Aranyérpárna

Lyukfúró