Mandalás hengerpárna, többféle töltettel

9 100 Ft10 700 Ft

Megrendeléskor a pénztárnál, ezt az 5 %-os kuponkódot váltsa be!

PA7CGF2X

3 féle töltettel.

A színelképzeléseket a megjegyzés rovatban legyenek kedvesek megírni!

 

Leírás

Mandalás hengerpárna

A mandalás hengerpárna méretei:

 

hossza: 70 cm

átmérője: 20 cm

háromféle töltet: polisztirol gyöngy, tönkölypelyva, pamut.

 

külső huzat anyaga pamut vászon

Az árban benne van a huzat ára is, a huzat színét rendeléskor megadhatja a megjegyzésnél.

A terméket legtöbbször gerinc tornához és kismama jógához rendelik vásárlóink.

A meditációs párna készítése igazán közel áll a szívünkhöz, hiszen számunkra is mindennapos elfoglaltság a nyugalom szigetére látogatni.

Mindannyian magunkban hordozzuk a boldogság, a béke és a szeretet forrását és minden egyes meditáció alkalmával megpróbálunk közelebb kerülni ezekhez a forrásokhoz.

A meditációs gyakorlatok közben igen fontos, a helyes testtartás.

A meditációs ülés két alapelve, hogy egyenes és nyugodt legyen. Igazán sikeresek akkor lehetünk, ha testtartásunk kényelmes, egyenes és valóban nyugodt, mert a test nyugalma elősegíti az elme nyugalmát. Különösen a meditáció első néhány percében, kifejezetten ügyelnünk kell ezekre az alapszabályokra, felülkerekedni ezen a kezdeti testi nyugtalanságon, bizonyos mértékben valóban hozzájárul, hogy megteremtsük a feltételeket és felülkerekedjünk a mentális nyugtalanságunkon.

Helytelen testtartás következménye lehet, hogy könnyen álmosság és tompaság uralkodik el az elmén, amint álmosnak vagy tompának érezzük magunk, rögtön figyeljünk egyenes testtartásunkra.

Sokkal egyszerűbb és könnyebb tartani magunk az alapszabályokhoz, ha megfelelő támaszt kapunk a tönkölypelyvával töltött meditációs ülőpárnáktól. Azon felül, hogy optimális támaszt nyújt a csípőnek, nyugtató hatását is kifejti a meditációs gyakorlatok során. Így nem kell nekidőlnünk semminek, testünket könnyedén erőfeszítések nélkül tarthatjuk egyenesen, ezáltal könnyebben kelthetjük magunkban a magabiztosság érzését is. Ez egy újabb mentális tényező vagy mentális jellemző, amit elősegíthetünk azon keresztül, ahogyan ülünk.

A tönkölypelyvával töltött párnán az egyenes ülés érzése nem lesz olyan, mintha karót nyeltünk volna, légzésünk szabad, testünk laza, feszült érzésektől mentes. Könnyen megtalálhatjuk az egyensúlyt az erőfeszítés és az ellazulás között, ami a jó testtartással jár együtt.

Ha testtartásunk nem kiegyensúlyozott, hosszútávon fájó ízületekhez, fájó háthoz vezethetnek. Érdemes és kifejezetten ajánlott, hogy mielőbb megtaláljuk a módját annak, hogyan tudjuk stabilnak, nyugodtnak és magabiztosnak érezni tartásunk, anélkül, hogy eközben testünket ne keverjük semmiféle bajba.

Meditációs párnáinkat előszeretettel vásárolják iskolák és óvodák is. Számukra kedvezményt biztosítunk, minimum 5 darabos rendelés esetén. A párnákat az utóbbi időkben – vásárlóink kérésére – polisztirol gyönggyel is szívesen megtöltjük – ilyenkor pár száz forinttal olcsóbbak a párnák.

  1. Gerinctámasz: A hengerpárna elhelyezése a hát alsó része alatt segíthet a gerinc megfelelő tartásának fenntartásában. Ez különösen hasznos lehet hosszabb ülő helyzetekben, például irodai munka közben. A hengerpárna helyezze a deréktájra, és segítsen megtartani a természetes gerinctartást.
  2. Szembelátás támogatása: Ha a hengerpárnát a farizom alá helyezi, például gyakorlatoknál a fenék alá ülve vagy fekve, segíthet a medence kiegyensúlyozottabb helyzetének fenntartásában. Ez segíthet javítani a testtartást és a test egyensúlyát.
  3. Gyakorlatok támogatása: A hengerpárna hasznos lehet különböző testmozgások és fitneszgyakorlatok során. Például, a hengerpárnát használhatja a gyakorlatokhoz, mint például a plank, a kiegyenesedés vagy a hasgyakorlatok, hogy extra stabilitást és kényelmet biztosítson a testnek.
  4. Masszázs és relaxáció: A hengerpárna görgős felülete ideális lehet masszázs vagy relaxációs technikákhoz. Használhatja a hengerpárnát a nyak, a hát, a lábak vagy más testrészek masszírozására. Görgesse a test kívánt területén, hogy enyhítse a feszültséget és lazítsa a izmokat.
  5. Minden egyes gyakorlat és alkalmazás esetén ügyeljen a test kényelmére és a saját határaira. Ha bizonytalan vagy specifikus egészségügyi problémái vannak, érdemes lehet konzultálni egy szakemberrel, például jógaoktatóval vagy fizioterapeutával, hogy biztonságosan és hatékonyan használhassa a hengerpárnát.

mandalás jóga párnák

Dinkelspelz Yoga Bolster

További információk

Töltet

polisztirol gyöngy, tönkölypelyva, pamut