Tönkölypárna

tönköly párna 35 x 45 cm

Tönköly párna ezen az oldalon csak 2 db 35 x 45 cm-es – akciós csomagban –  kiszerelésben kapható:

Tönköly párna mérete: 35 x 45 cm

Ha ezt szeretné itt is megrendelheti:

akciós tönkölypárna rendelés

 

Tönköly párna más méretekben:

40×45 cm, 40×50 cm, 40×60 cm, 50×60 cm, 50×70 cm, 60 x70 cm, huzattal, 5-ös, 10-es még nagyobb csomagokról, derékalj, matrac méretekről és árakról ide kattintva érdeklődhet.

A tönköly alvópárna kiválóan igazodik alváskor nyakunkhoz és a tönkölypelyvában lévő kovasav párolgása nyugtatólag hat idegeinkre. Nyakcsigolyáink kényelmes helyzetben nyugodhatnak pihenéskor, alváskor.

A tönkölybúza, mint ősi magyar búzánknak a biomágneses erejét már évtizedek óta állítják tudósok és laikusok egyaránt, Németországban pedig már több száz éve használják, a 20. század második felében pedig nagy mértékben elterjedt az egészséges életmód híveinek körében.

A tönkölybúza jótékony energiájának titka, a benne lévő és kb 2-3 év alatt elpárolgó kovasav. Ennek párolgása nyugtató hatással van idegeinkre, és helyi fájdalomcsillapító készséggel is bír.

A tönkölypárnák és derékaljak alváskor igazodnak nyakunk és fejünk alakjához, így gerincünk az egészséges alakzatban nyugodhat pihenéskor.  A tönkölypelyvában lévő kovasav párolgása – eddig megmagyarázatlan okból: stressz- és görcsoldó, nyugtató hatást gyakorol idegvégződéseinkre.

Alvászavarral küszködőknek is ajánljuk, enyhíti a reumás, ízületi, migrénes és menstruációs fájdalmakat. Csökkenti az aranyeres tünetek számát.

A tönkölypárna tisztítása

A tönkölypárnák tisztítását mosással nem ajánljuk, az esetlegesen előfordulható búzaszemek miatt! Ha a párna nedves lesz, alaposan szárítsuk ki, akár radiátoron, vagy más biztonságos fűtőtesten.Ne tartsuk nyirkos, párás és nedves helyen!

A tönkölypárnák szeretik a gyakori szellőztetést, a napfény melegét.

A tönkölypelyva párnák jól tartják a hőt: mind a hideget, mind a meleget is. Melegítéshez berakhatjuk a sütőbe a párnát 150 C fokon pár percre. De vigyázat, ne feledkezzenek meg róla!

Mint minden természetes anyagban, nem kizárt, hogy megjelenhetnek a háztartásokban fellelhető bogárkák, vagy rovarok. Ezek ellen a legtermészetesebb védekezésként egy minimum 24 órás mélyhűtős fagyasztást ajánlunk. Ha ez nem volt eredményes, a boltokban még mindig lehet háztartási bio rovarölő szereket kapni.

Ha munkahelyén nem tudja átvenni a csomagokat, kérhet postán maradó, vagy Foxpost csomag automatás szállítást is. A  webáruházban vásárolt termékeket a vételár beérkezése/utánvétes rendelés után 4 – 8 munkanapon belül indítjuk útnak. Tel.: 06 70 388 2943